Контакт | Contact&Info

Яна Пенева

Варна Varna

0888 00 13 11

info@snimamte.com  

Facebook Page

 

Wedding Inquiry / Запитване за сватба

*Ако не получите отговор до два дни, моля проверете в папка спам.

* indicates required field

 

 

 Session Inquiry / Запитване за сесия

 

* indicates required field

 

Event Inquiry / Запитване за събитие

* indicates required field

 

СВАТБИ: Снимам сватби във Варна, в цяла България и чужбина. За подробна оферта не се колебайте да попълните контакт формата горе или да се свържете с мен на info@snimamte.com или 0888 00 13 11

От 2013г съм член на Националната Асоциация на Професионалните Сватбени Фотографи и Видео оператори (НАПСФВ) От 2014г съм и във международната Fearless Photographers и The International Society of Professional Wedding Photographers (ISPWP)

ФОТОСЕСИИ /детски, семейни/: (при детските фотосесии нещата се случват на игра, съобразявам се изцяло с детето, с неговите нужди и настроения, винаги има предвидено допълнително време за почивка; можете да носите дрехи за преобличане, аксесоари, свързани с вас, хобито ви или работата, любимите играчки на детето; във всяка детска фотосесия можем да направим и общи снимки с родителите. искам да уловя децата такива, каквито са, във всичките им естествени състояния и игри) Включва всички хубави снимки – подбрани и обработени, над 40бр. За деца от едно семейство (братчета и сестрички) + семейна снимка. Продължителност: около 1 час. Фотосесията е на избрано от вас място. Получавате снимките по e-mail. Цените в зависимост от сезона и ангажираността започват от 220лв.

Кръщене Цената включва фото заснемане на самото кръщене, както и кратка фотосесия (10-15 мин) на детето преди кръщенето, също и снимки с роднините и гостите. Получавате всички хубави снимки обработени, по e-mail.